KV Povesti cu vinuri romanesti

BASF –  Finala ”Povești cu vinuri românești”

 

Ediția a VII-a a concursului BASF ”Povești cu vinuri românești”, care premiază cele mai rafinate sortimente de vin create de viticultorii mici și mijlocii, a fost încununată de o finală și un eveniment de gală pe care le-am organizat în stilul Godmother – strategic și inovator. Provocarea căreia i-am răspuns cu entuziasm în cadrul acestui proiect a fost cea de a găsi soluția optimă pentru a prezenta informațiile tehnice despre produsele BASF într-o manieră creativă, inedită și prin care să construim o experiență cât mai imersivă pentru invitați.

Anul acesta, felul în care am răspuns acestei provocări a fost conceptul “Astroenologia”, care îmbină astrologia clasică cu arta de a face vin.
Am translatat acest concept în tot ceea ce a însemnat creație și implementare pentru eveniment, de la branding până la elemente folosite în prezentări și inclusiv prin includerea unor momente inedite care să reflecte specificul produselor BASF într-un mod inovator.
Un astfel de moment este piesa de teatru realizată special pentru Finala concursului ”Povești cu vinuri românești”,  al cărei scenariu a fost dezvoltat în colaborare cu Dragoș Cazan și care a integrat și conținut video, realizat integral de Godmother.

Cum am spus povestea BASF prin teatru? Am prezentat-o pe Enigma, o ființă superioară din galaxia Protectis (care face trimitere la Smart Technology BASF pentru protecția viței de vie). Aceasta a trimis printre pământeni un android cu inteligență superioară pentru a-i învăța secretele unor culturi sănătoase și roditoare, acestea fiind, de fapt, cele 6 beneficii Smart Technology pe care BASF și-a propus să le promoveze: fără infecții, fără forme de rezistență, protecție în perioade vulnerabile, rezistență la spălare, struguri de calitate și timp de pauză favorabil.