Cinco de Mayo

Cinco de Mayo în inima Bucureștiului alături de Google

Am fost entuziasmați să organizăm un eveniment dedicat reconectării echipei Google România, după o perioadă lungă de WFH în care colegii nu s-au văzut decât online, iar unii dintre ei nici nu au apucat să se cunoască față în față vreodată.

Iar daca a fost la început de mai, ideea de Cinco de Mayo a venit natural .

Am adus spiritul Mexicului la Grădina Floreasca din București pe care am transformat-o prin decoruri, activări, muzică dar și zona de F&B (care a inclus mâncare tradițională mexicană, tequila și cocktailuri personalizate).

Cinco de Mayo a fost un eveniment plin de culoare și de veselie, care a creat o atmosferă relaxată și degajată în care cei 220 de participanți au putut să se (re)cunoască și să interacționeze în voie, în timp ce s-au distrat împreună.

În plus, pe tot parcursul serii au putut să își testeze abilitățile sportive și dexteritatea participând la activități tematice precum aruncarea cu lasoul sau doborârea conservelor dar și cunoștințele și intuiția atunci când au testat ”Roata cu provocări”.

Nu au lipsit photo corner-ul îmbrăcat în haine de sărbătoare, zona colorată de relaxare, premiile tematice (maracas, bandane sau tote bags branduite) iar DJ-ul a întreținut atmosfera până seara târziu. 

La final, participanții ne-au spus că au fost încântați de tot ceea ce au experimentat la fiesta de Cinco de Mayo așa că vă invităm să o descoperiți și voi în imaginile care urmează.