.
Managing Director

Energic, orientat către soluții, cu peste 17 ani în publicitate, mă consider un autodidact care își dorește mereu mai mult de la sine și de la oamenii cu care lucrez.  În timpul liber mă puteţi găsi în spatele unei căști de motor sau pe gheața unui meci de curling.

.
Finance Director

Suntem suma propriilor noastre decizii. Am inceput într-o societate de valori mobiliare în 07.07.97 și de atunci iubesc cifra “7” și în general cifrele. După un mic popas printre acțiuni, Rasdaq, bursa, am fost deturnată către financiar, contabilitate și aici am strâns o experiență de 14 ani, dintre care 11 la Godmother. Din 2008 “rulez” sub numele de InCount.

Hobby-uri: Filmele care spun o poveste (în special filmele lui Pedro Almodovar), teatru de orice fel, Top Gear.

.
Super art director

Prietenos, cu mult umor şi cu o experienţă de peste 15 ani în advertising, livrez ca un lunetist de elită. Iubesc puloverele fluffy și dacă aş putea cânta la chitară, aş fi un Slash cu mai puțin păr.

.
Client Service Director

Cel mai mult ma motiveaza sa aduc valoare in business-ul clientului sau in echipa, sa am un scop, de aceea ma implic trup si suflet in tot ceea ce fac. 

Cred ca profesionalismul, seriozitatea, atitudinea deschisa si pozitiva dar si un pic de curaj in decizii m-au ajutat de-a lungul carierei sa obtin mai mult. Imi trag energia din challenge-uri noi,  din varietatea clientilor si proiectelor, din lucrurile pe care le invat zi de zi si din reteaua de oameni de calitate pe care am construit-o in jurul meu.

.
BTL Director

Messi din BTL; A vazut si facut atat de multe in BTL incat nimic nu o mai impresioneaza ; Totusi, pasiunea pentru domeniu o face sa fie happy la fiecare proiect pe care-l coordoneaza .

Peste 20 ani experienta si peste 1000 evenimente in portofoliu.

 

.
Production Director

In publicitate am intrat in 1998 si am ramas impreuna de atunci.  E greu sa rezumi atatia ani in cateva randuri, dar sigur as putea spune ca nu exista problema fara solutie, exista doar dorinta noastra de a o gasi.
Imi plac mult provocarile, imi plac lucrurile bine facute. Cand primele se transforma in cele din urma, satisfactia e garantata.

.
Account Manager

10 ani de comunicare şi peste 1000 de proiecte m-au ajutat să înţeleg pas cu pas că nimic nu este imposibil!

.
Senior Account Manager

Profesionalismul este cea mai ușoară cale de a câștiga încredere, respect și clienți mulțumiți. Cu peste 8 ani de experiență în domeniu, spirit activ de echipă și multe proiecte cu care mă mândresc, am crescut și evoluat alături de fiecare client și proiect în parte. Îmi plac călătoriile în care am ocazia să descopăr locuri și oameni noi, îmi plac provocările de orice fel.

.
Account Manager

Echilibrata, smart, pasionata de comunicare si plina de zambete.

 

.
Art Director

În ceea ce priveşte experienţa, am lucrat la AAV Cluj, secţia Design şi sunt de 17 ani în publicitate (Graffiti/BBDO, Propaganda, Godmother). Metale la Golden Drum, AdPrint, Ad’Or si Effie.

Pasiunile mele sunt: selfpublishing, pedaling si metal detecting.

.
Field Manager

Responsabil si implicat ; Organizat si pasionat – nu este o intamplare ca a terminat facultatea de sport si este mereu hiper activ.

.
Account Executive
2 ani de studentie, un an de ONG, multe voluntariate si un internship in Art Direction
.
CSD

Sunt un optimist convins, pasionat de tehnologie, auto, film şi sport, însă doar ca spectator. În ceea ce priveşte cariera, am o experienţă de aproape 15 ani pentru Forever Living Products, Organizația Salvați Copiii, UNODC, UNDP, Midocar, Nobel Romania, Primaria Municipiului București, The Body Shop

.
Client service

Un account cu diploma de excelenta in organizare si implementare pentru orice inseamna proiect de comunicare.

.
Client service

Junior; Pasionat, dedicat, indragostit de publicitate si hotarat sa coordoneze evenimente in scurt timp.

.
Creative

Introvert, pasionat de desen, cel mai bun jucator la tenis de masa din agentie si o personalitate puternica

.
Copywriter

Pasionat de chitara, povești, scris si mare.

.
Social Media Executive

Pasionata de lumea digitala, perfecționistă din fire si tot timpul la curent cu ceea ce este nou în online.

.
Senior Account Executive

Ador ceea ce fac si sunt printre norocosii care pot lua in serios zicala:  “CHOOSE A JOB YOU LOVE, AND YOU WILL NEVER WORK A DAY IN YOUR LIFE.”:)

.
Account Manager

Este pasionata de călătorii și design vestimentar, iar din 2003 a început călătoria în Media& Advertising.

.
Art Director

Art director talentat, pasionat de chitară și design auto.

.
Office Manager

 

Mereu cu zâmbetul pe buze, pregătită să ofere suport tuturor colegilor.

.
Business Development Manager

Gabriela are o experiență de 10 ani în Media&Advertising și este pasionată de psihologie.

Denisa Tudorachi
Romina Stancu
Elena Arpășanu
Career

Copywriter

We are brand experience artisans.

Asta înseamnă că toate livrabilele au în spate o idee creativă care vine din departamentul de creație. Fie că vorbim de activare de festival, eveniment intern sau o activare în retail, noi le tratăm ca pe niște campanii 360.

Pentru asta avem nevoie de un om care să fie bucuros că lucrează în publicitate, să își dorească să câștige premii dar să nu piardă clienți/pitch-uri și desigur să fie disponibil să descopere alături de noi în teren cum o idee creativă este implementată în evenimente sau activări.

Program hibrid, 5 zile de training pe an cu toată echipa + buget de dezvoltare personală.

Suntem convinși că oamenii buni nu sunt ei angajați ci aleg compania în care să lucreze. Cu alte cuvinte, ne străduim, ca angajator, să găsim formula în care toți colegii vin la birou happy și motivați.

Dacă ai minimum 2 ani experiență, așteptăm CV-ul și portofoliul la [email protected] !