Team

Echipa de #brandexperienceartisans Godmother

Alice Gavril MANAGING PARTNER
CLIENT SERVICE DIRECTOR
Cel mai mult ma motiveaza sa aduc valoare in business-ul clientului sau in echipa, sa am un scop, de aceea ma implic trup si suflet in tot ceea ce fac. Cred ca profesionalismul, seriozitatea, atitudinea deschisa si pozitiva dar si un pic de curaj in decizii m-au ajutat de-a lungul carierei sa obtin mai mult. Imi trag energia din challenge-uri noi, din varietatea clientilor si proiectelor, din lucrurile pe care le invat zi de zi si din reteaua de oameni de calitate pe care am construit-o in jurul meu.
Valentin Văcăruș PARTNER

Valentin Văcăruș

MANAGING DIRECTOR

Energic, orientat către soluții, cu peste 17 ani în publicitate, mă consider un autodidact care își dorește mereu mai mult de la sine și de la oamenii cu care lucrez. În timpul liber mă puteţi găsi în spatele unei căști de motor sau pe gheața unui meci de curling.
Gabi Niculae ART DIRECTOR
ART DIRECTOR
Prietenos, cu puțin umor şi cu o experienţă de peste 24 ani si 8 luni în advertising, livrez ca un lunetist de elită. Iubesc puloverele fluffy și dacă aş putea cânta la chitară, aş fi un Slash cu mai puțin păr.
Mioara Mictariu FINANCE DIRECTOR
FINANCE DIRECTOR
Suntem suma propriilor noastre decizii. Am inceput într-o societate de valori mobiliare în 07.07.97 și de atunci iubesc cifra “7” și în general cifrele. După un mic popas printre acțiuni, Rasdaq, bursa, am fost deturnată către financiar, contabilitate și aici am strâns o experiență de 14 ani, dintre care 11 la Godmother. Din 2008 “rulez” sub numele de InCount. Hobby-uri: Filmele care spun o poveste (în special filmele lui Pedro Almodovar), teatru de orice fel, Top Gear.
Anca Moraru HEAD OF EVENTS

Anca Morariu

BTL DIRECTOR

Messi din BTL; A vazut si facut atat de multe in BTL incat nimic nu o mai impresioneaza ; Totusi, pasiunea pentru domeniu o face sa fie happy la fiecare proiect pe care-l coordoneaza . Peste 20 ani experienta si peste 1000 evenimente in portofoliu.
Ovidiu Radu SENIOR PROJECT MANAGER

Dan Bondrea

CREATIVE DIRECTOR

Imaginativ, ca sa nu zic visator. Spontan. Curios. Întotdeauna dispus să ofere o mana de ajutor. Am lucrat în agenții din București, Hamburg, Amsterdam, Bruxelles și Ho Chi Minh City. Pot comunica cu cineva în engleză, franceză, italiană, română sau pur și simplu gesticulând. Student la filozofie care-si dorea să devină jurnalist, dar publicitatea a avut un zâmbet mai strălucitor.
Claudiu Lovin PRODUCTION DIRECTOR

Claudiu Lovin

PRODUCTION DIRECTOR

In publicitate am intrat in 1998 si am ramas impreuna de atunci. E greu sa rezumi atatia ani in cateva randuri, dar sigur as putea spune ca nu exista problema fara solutie, exista doar dorinta noastra de a o gasi. Imi plac mult provocarile, imi plac lucrurile bine facute. Cand primele se transforma in cele din urma, satisfactia e garantata.
Cristina Maria Rotaru BTL ACCOUNT MANAGER
Gelu Florea ART DIRECTOR
Claudiu Hălmăgean ART DIRECTOR

Claudiu Hălmăgean

ART DIRECTOR

Art director talentat, pasionat de chitară și design auto.
Cosmina Tănase ACCOUNT MANAGER
Alexandra Munteanu ACCOUNT MANAGER
Oana Stănculescu ACCOUNT MANAGER
Cornel Tatoiu ACCOUNT DIRECTOR
Florin Negulescu ACCOUNT MANAGER
Luiza Dinu ACCOUNT MANAGER
Rareș Antemir COPYWRITER
Cezara Samson ACCOUNT EXECUTIVE
Florin Gate LOGISTICS MANAGER
Costi Negoescu LOGISTICS EXECUTIVE
Adelin Sandu VIDEOGRAPHER
Ilinca Ghisoiu BRAND MANAGER
Mihai Vaidos ART DIRECTOR
Elena Marin OFFICE MANAGER
Misha Popescu ACCOUNT MANAGER
Raluca Ganet PROJECT MANAGER
Diana Toma PROJECT ASSISTANT
Alina Căpraru ACCOUNT EXECUTIVE
Carmen Mazilu ACCOUNT EXECUTIVE

Ionela Dandea
SPECIALIST ACHIZITII