Profi Loco Săvârșin sărbătorește un nou format de magazin

Cea mai mare rețea de magazine din România, Profi, sărbătorește modernizarea și inaugurarea magazinului din Săvârșin, în perioada 19-22 august.
4 zile de sărbătoare autentic românească, în care consumatorii se vor bucura de produse tradiționale ale fermierilor români, de spectacole folclorice, ateliere și jocuri pentru copi și de concursuri cu peste 1500 de premii atractive.
La deschiderea magazinului, ni s-a alăturat și Principesa Margareta, invitată de onoare, PROFI fiind implicat activ în păstrarea patrimoniului istoric, artistic și cultural și protector al Colecției Regale.
Evenimentul marchează accesul localnicilor la o mare varietate de produse românești, game îmbunătățite, precum și oferte speciale și noutăți aduse la nivel de layout.
Producătorii locali de legume fructe din Arad vor beneficia de o expoziție cu vânzare în cadrul evenimentului de relansare și fac parte din cei peste 90 de fermieri care se regăsesc în rețeaua de magazine Profi prin programul Prospete de la Noi.
Programul sprijină producătorii locali și oferă consumatorilor români o gamă de 38 de produse proaspete, cu garanția că sunt românești, contribuind astfel la dezvoltarea locală.
Ne bucurăm să săvârșim împreună 4 zile de sărbătoare!