Profi

Way To Success

 

Evenimentul „Calea spre succes Profi” a reunit peste 300 de furnizori din România și Polonia la conferința anuală, organizată la București în octombrie 2022.

Participanții au avut parte de o incursiune de o zi în lumea Profi din perspectiva strategiilor de business, precum și șansa unei interacțiuni multivalente cu brandul, de la testarea instanțelor de comunicare cu consumatorul până la experimentarea noutăților aduse de Profi la nivel de portofoliu.

Totul sub conceptul-umbrelă ”Profi’s Way To Success” („Calea Profi spre succes”) – creat, definit și declinat în fiecare aspect al evenimentului (de la branding până la fiecare mic element de interacțiune de pe parcursul zilei) de către Godmother.

Evenimentul a reunit atât sesiuni de prezentare pline de conținut valoros care au reflectat toate punctele de interacțiune dintre Profi și parteneri (operațional, sales, marketing, financiar etc), cât și momente de Q&A interactiv, engagement axat pe zona de business, networking și spații experiențiale în care participanții au putut „trăi” interacțiunea cu Profi din perspectiva consumatorului –  atât în ce privește gama de produse marcă proprie, cât și prin interacțiunea cu aplicația Profi.