Profi

Tara Profi

Evenimentul care a marcat deschiderea magazinului Profi cu numărul 500, Țara Profi a însemnat pentru Brașov 10 zile pline de actiune, domuri cu o suprafață totală de 578 mp, 10 activari digitale, 120 furnizori locali, dar și din străinătate (Polonia, Germania), 80 artisti pe scena, 1.000 cadouri pentru public și 25.000 vizitatori.

Tara Profi a adus pentru prima data in Romania robotul umanoid Nox realizat din otel, fibra de carbon si sticla, avand o inaltime de 2,4 metri si o greutate de aproape 200 de kilograme, robotul Nox a vorbit si a dansat cu toti cei care au venit sa il vada, fiind permanent in centrul atentiei. În plus, alte activari au fost cinematograful 7D, HTC Vive, Oculus Rift și consolele digitale. Au putut fi testate zeci de jocuri si aplicatii, fiecare din ele adaptate specificului evenimentului și valorilor brandului Profi.

Principala provocare a agenției în cadrul proiectului Țara Profi: construcția de la zero a scenei, a domurilor interactive și a celorlalte zone deschise publicului, intr-o zona complet lipsita de utilitati, precum și lucrul non-stop la temperaturi de -20 grade Celsius.