Muller

De câte ori Müller, de atâtea ori premii!

Repetă ce te face fericit, iar și iar și iar!

Godmother și Müller Dairy România lansează campania promoțională ce se desfășoară la nivel național „De câte ori Müller, de atâtea ori premii!”

Acum, în contextul actual, mai mult decât oricând este important să rămânem pozitivi și să ne reamintim că viața constă în detalii și momente care poate la prima vedere nu par importante, dar de fapt ele ne aduc de cele mai multe ori bucurie și plăcere. Vorbim de acele mici detalii care fac diferența în viața de zi cu zi, chiar și atunci când vine vorba de câteva minute pe care le alocăm pentru savurarea unei gustări preferate pe care o iei doar pentru tine, doar pentru a te bucura de #UBERtaste și #UBERlife.

Godmother a pornit în dezvoltarea conceptului creativ având la bază identificarea acestor insight-uri din viața consumatorului, subliniiind importanța micilor momente de răsfăț din viața de zi cu zi prin îndemnul de a le repeta iar și iar, și iar. Astfel s-a ajuns la “De cîte ori Müller, de atâtea ori premii!”, unde consumul produselor Müller este asociat cu șansele de câștig în campanie.

Provocarea noastră a fost să venim cu un mecanism bine pus la punct, atractiv și ușor de înțeles pentru consumator și care, în același timp, să se diferențieze în multitudinea de campanii din piață.

Mecanismul campaniei a implicat cumpărarea a minimum două produse Müller din gamele Riso, Mix sau Iaurt cu bucăți mari de fructe și înscrierea bonului fiscal pe site-ul campaniei.

Timp de 60 de zile am acordat 726 de premii: premii zilnice, premii săptămânale și premii mari! Mai mult decât atât, am oferit fiecărui participant zilnic 3 șanse de câștig la roata norocului, precum și un premiu garantat! Campania s-a desfășurat în toate magazinele din țară care comercializează produsele Müller în perioada 1 februarie – 1 aprilie 2020.

Mesajul pe care l-am adresat consumatorilor a fost să cumpere produse Müller, să își acorde acele momente de #UBERtaste și răsfăț pentru #UBERlife, ce le pot aduce șanse de câștig iar și iar și iar!