Google

Recenzia de Aur

Unul dintre cele mai frumoase proiecte din acest an a fost campania „Recenzia de Aur”, în care Google a premiat 31 de locații din industria HoReCa.
Au fost luate în considerare cele 8 regiuni de dezvoltare din România, iar locațiile câștigătoare sunt cele care au cel mai bun rating din categorie (Restaurant, Hotel, Cafenea, Spa) și peste un anumit număr de recenzii.

În acest context, companiile trebuie să aibă profilul actualizat cu toate detaliile (adresă, program, telefon etc.) şi să fie active prin publicarea de actualizări constante, să aibă cel puţin o sută de recenzii pe Google Maps şi un minimum de 4,5 stele.

Google Compania Mea este instrumentul gratuit prin care afacerile îşi pot pune profilul pe Google Maps şi Google Search. Astfel, acestea vor apărea pe Google Maps cu toate detaliile, iar informaţiile vor putea fi găsite de către cei interesaţi prin căutareape Google.

O campanie complexă, în care influenceri cunoscuți din zona de travel au vizitat locațiile câștigătoare și le-au înmânat trofeul fericiților câștigători. În urma acestui proiect de succes, Google va continua să acorde anual distincția Recenzia de Aur pentru a susține afacerile românești.

Descoperă afacerile câștigătoare aici: https://events.withgoogle.com/google…/recenzia-de-aur/