Profi

Profi 1000

Profi si Godmother, o colaborare infloritoare la 1000 de magazine.

 

La Profi 1000 am vrut sa multumim clientilor pentru cel mai mare (dupa nr de magazine) retailer din Romania. Care este gestul cel mai frecvent cand doresti sa multumesti , indiferent de varsta, motiv, statut social? Oferi flori; Asta a propus agentia si asta s-a implementa – am construit un magazin urias din flori iar la final florile au fost oferite participantilor la eveniment .

Campania s-a numit „Profi infloreste pentru tine!” si a avut 2 componente:

  • ATL – spot tv in care Horia Brenciu anunta promotia corelata cu Profi 1000
  • BTL – eveniment de 3 zile in Timisoara unde s-a construit cea mai mare instalatie din flori din Romania – un dom acoperit cu peste 100 000 flori naturale ; In plus, o gradina naturala cu copaci stilizati, plante si flori, un dom in care existau proiectii 360 dar si activari digitale precum video booth 360, GIF booth cu aripi interactive, HTC Vive, magazin virtual sau facial recognition .

Pe langa toate acestea, cei de la eveniment puteau experimenta o zona immersive cu video mapping interactiv, in care puteai explora vizual frumusetile naturii.

Partenerii PROFI au avut si ei standuri si activari dedicate, iar copiii s-au bucurat de activitati concepute special pentru ei.

3 zile de aniversare. 3 seri de concerte, de la Horia Brenciu, Phoenix si Carla’s Dreams, pana la Adda, Jean Gavril si Byron si peste 100 000 persoane care au vizitat evenimentul.