Lipton Ice Tea

Lipton by the Sea

Știm că toamna este aici, dar gândul ne zboară la vara ce s-a încheiat.
Pentru că vara este sezonul optimismului, visurilor și al voiei bune, iar Lipton Ice Tea este exact acel brand care cuprinde în ADN-ul său toate aceste trăsături.
Fiind prima vară mai relaxată, așteptările tinerilor și dorințele lor pentru acest sezon au fost chiar mai ridicate decât în anii anteriori, aceștia vrând să profite cât mai mult de această perioadă și să se bucure cu adevărat de vacanță.

Pornind de la acest insight și inspirați de propria noastră dorință de a trăi la maximum această vară, ne-am propus nu doar să transformăm acest vis în realitate, ci să ducem totul la următorul nivel, în stilul caracteristic Lipton Ice Tea.
Dar ce poate duce vibe-ul verii la următorul nivel? Să ajungi în locul tău favorit, să savurezi băutura preferată la terasa de pe malul mării, să fii acolo cu prietenii tăi cei mai buni și să transformați fiecare moment într-o amintire memorabilă. Totul, într-o vară care nu se termină la finalul lui august, alături de invitați speciali care te fac să te simți ca o adevărată vedetă!

Așa a luat naștere conceptul „Lipton by the Sea”, pseudonimul distracției și al momentelor de bucurie petrecute la mare, în Mamaia.

Timp de 9 săptămâni, în perioada 21 iunie – 21 august 2021, participanții au putut să achiziționeze oricare produs Lipton Ice Tea și să înscrie bonul fiscal în campanie, pentru a intra în tragerile la sorți săptămânale.

La finalul perioadei, câștigătorii selectați și-au făcut bagajele și, alături de gașca lor, s-au pornit către o experiență inedită, timp de 5 zile, pe malul mării.

Au fost întâmpinați de Diana Munteanu, MC-ul acestei vacanțe, alături de Valentin Luca, multiplu campion mondial la flair bartending și alți invitați surpriză, care au avut grijă ca distracția să țină de la apus până la răsărit!

Campania „Simte Vibe-ul Verii cu Lipton Ice Tea” a fost o promisiune prin care brandul a oferit consumatorilor instrumentele necesare prin care să își amplifice experiențele verii, în timp ce au savurat gustul răcoritor și delicios Lipton Ice Tea. Și poate că vara s-a încheiat, dar puteți fi siguri că seria de #goodvibes continuă cu Lipton Ice Tea.

Pentru a simți vibe-ul verii, vă invităm să accesați linkul: https://www.youtube.com/watch?v=1r53iMGnRPI