IBM

Making the Marketer

Incepand din 2018, Godmother a devenit partener oficial al IBM Romania pentru organizarea de evenimente.
Ca prim proiect, Godmother si IBM au organizat “Making the Marketer”, eveniment ce face parte dintr-o serie totala de 9, desfasurate la nivel global.

500 de invitati timp de 3 zile, oameni de marketing din echipa IBM Romania, dar si din strainatate, au descoperit noutati din domeniul tech, marketing si leadership intr-un set-up cu 9 sali si prezentari in paralel.
La Global Marketing Center, IBM Romania dezvolta solutii de business si comunicare pentru diverse colturi ale lumii, construind o comunitate in jurul digitalizarii. Livrabilele reprezinta mai mult decat cifre si grafice sunt chiar ‘’opere de arta’’ ale celor implicati; Asta am vrut sa transmitem prin conceptul Smartistic iar toate activarile si implicit flow-ul evenimentului a fost sub umbrela acestui insight.

Teasing pre event, prezentari, interactiune, device-uri, speech-uri motivationale, showcase-uri, workshopuri , dar si after party pana la 6 dimineata sunt bornele unui eveniment pe care Godmother l-a gasit provocator dar si potrivit pentru a dovedi capaciteatea agentiei de a gestiona evenimente mari si pline de creativitate.
Provocarea noastra a fost sa gasim echilibrul intre tehnologie, interactivitate, arta, prezentari, 500 oameni de marketing si spiritul unei comunitati competitive.
Locatia : Willbrook