HTC

HTC One la Untold

Autori ale unora dintre cele mai populare device-uri mobile de pe piața internațională, cei de la HTC ne-au invatat cat de important e sa respecti domeniul in care activezi si sa ai curajul de a pune radacini. E cazul primului smartphone realizat special pentru platforma Android si e doar unul din modurile in care HTC continua sa ne inspire.

Impreuna cu HTC One®, Godmother a „activat” timp de 4 zile cel mai electric festival: Untold 2015. Impreuna, am adaugat un mix de inovatie si de urban in povestea clasica a lui „Verde Imparat”, un escape room in care indiciile puteau fi gasite cu ajutorul telefoanelor si prietenilor.

Alte proiecte implementate pentru HTC:

Untold Festival 2015

HTC lounge – Baneasa Shopping Center

Lansare HTC One M9 – Let them stare

HTC in 5 office buildings

Am construit în timp record castelul lui Verde Împărat – cu o zonă interactivă de testare a produselor HTC – am lansat provocarea vrăjitoarei, în cel mai fun escape room, am creat un spațiu de relaxare (chill&kite area), un photo corner digital, o zonă VIP, am ”plantat” strategic telefoane HTC gigant sub forma unor meeting point-uri și am asezonat totul cu o serie de concursuri cu premii dintre cele mai atractive (telefoane HTC și sesiuni de meet&greet cu o serie de artiști)