Schwarzkopf

Create Your Electric Style

Create Your Style este campania globala Schwarzkopf, care s-a dovedit a fi abordarea potrivita si pentru un eveniment precum Electric Castle, unde stilurile sunt dintre cele mai diverse si creative. Asa s-a nascut conceptul Create Your Electric Style.

Engagement, memorabilitate si ADN-ul brandului au fost reperele pe care le-am primit in brief. Noi am adaugat un strop de culoare, viralitate, content si, nu in ultimul rand, o echipa de implementare care stie si intelege perfect vibe-ul unui festival.

In coltul de activare, festivalierii au avut la dispozitie zona de self style, unde puteau folosi singuri produsele Schwarzkopf si zona de stilisti, unde pe baza unei programari puteai primi o sesiune cu un stilist pentru o coafura de festival.  

Componenta de viralitate a venit prin instalatia photobooth, in care puteai primi o fotografie personalizata in functie de optiunile tale, iar contentul a fost asigurat, dincolo de sutele de poze ale participantilor, prin colaborare cu un endorser. Astfel, vloggerita de fashion Andreea Balaban a fost prezenta la stand in fiecare zi, pentru intalniri cu fanii.

#createyourelectricstyle

#Schwarzkopf

#electriccastle

#brandexperienceartisans

Înscrie-te in newsletterul nostru!


Sunt de acord ca Godmother să mă contacteze prin e-mail, folosind informațiile pe care le-am furnizat în acest formular, pentru a-mi trimite noutăți, actualizări și materiale de marketing.