Henkel

Persil 360 la Electric Castle 2017

Electric Castle este un festival unic în România, nu numai prin decorul transilvănean superb în care se desfăşoară, sau prin line-up-ul care atrage tineri din toată lumea, ci și prin vibe-ul activităţilor din cele 5 zile.

O activare fun şi fresh a fost şi cea implementată de Godmother pentru Persil. Am îmbinat utilul cu chill-ul şi am adăugat distracţie. În zona de camping, am instalat Laundromatul Persil şi Socializing Lounge, iar în cortul partenerilor, 360 Photo Bullet.

Laundromatul Persil a oferit participanților la Festival servicii de spălare a hainelor, pe care la puteau ridica a doua zi curate și uscateîmpreună cu giveaway-urile Persil: tricouri branduite și mostre de produs. Astfel, Laundromatul Persil a reușit să spele 790 de kg de haine!

Zona alăturată Laundromatului a fost zona de Lounge, la fel de plină de activități. Participanţii care voiau un bronz electric s-au bucurat de soare pe canapele, în timp ce la relaxare au contribuit board games-uri precum Monopoly, Cărți de joc, Activity sau Dixit. Pentru cei mai creativi vizitatori ai standului Persil, am pregătit sacoșe textile pe care aceștia le puteau desena și colora.

O altă zonă de activare Persil, 360 Photo Bullet-ul amplasat în cortul partenerilor, s-a dovedit a fi la fel de catchy. Nu una, ci 24 de camere fotografiau în acelaşi timp pentru a crea o fotografie 360! Fie că au ales să primească fotografiile pe loc,pe e-mail sau share pe Facebook, 3050 de oameni au completat albumul de amintiri de la Electric Castle cu propriile gif-uri.

A fost electrizant, distractiv și am avut parte de zile de neuitat la Electric Castle!