Samsung

Deschide o nouă lume

 

Epic și galactic au fost cuvintele-cheie care au definit fiecare instanță și fiecare element al activării pe care am creat-o pentru Samsung la Summerwell 2022. Iar entuziasmul cu care festivalierii au trăit experiența creată de această activare a fost evidențiat și de gradul mare de viralitate, demonstrat de miile de imagini publicate de la zonele Samsung de către participanții la festival.

Ce am făcut?

Sub conceptul „Deschide o nouă lume cu Galaxy” am construit pentru Samsung la Summer Well 2022 o zonă experiențială în care festivalierii au pășit într-o altă dimensiune, dedicată explorării spațiale, descoperirii culorilor și a intensității pe care o pot avea în întunericul nopții, potențată de jocuri de lumini și fum –  toate imortalizate în fotografii realizate cu noile telefoane Galaxy, pentru a arăta calitățile lor în zona de Nightography. 

Prezența Samsung la festival a înglobat 3 zone de activare, fiecare cu o personalitate proprie corelată cu brandul și produsele Samsung (S22 Ultra, Z Fold4 & Z Flip4), pentru a crea cele mai tari amintiri din altă galaxie. Fiecare dintre aceste „opriri” făcute de festivalieri în drumul lor de explorare a noii lumi Galaxy a avut un grad mare de memorabilitate, imersivitate și pe cale de consecință viralitate:

Zona OZN –  Make flight epic

Un OZN înconjurat de jocuri de fum și lumini i-a surprins plăcut pe festivalieri in zona de pop-up cinema a festivalului, le-a propus o metodă epică de explorare a zborului prin galaxie și le-a oferit ocazia de a captura amintiri unice alături de nava spațială înconjurată de mister.

ZONA CULORILOR SPAȚIALE – Make your skin epic

Body marbling cu culori care căpătă intensitate maximă în luminile nopții și tatuaje UV temporare au fost felurile în care Samsung a invitat festivalierii să își tranforme pielea în feluri epice, demne de filmele SF, pentru a avea o altă amintire de neuitat de la Summer Well 2022. Singura limită a fost setată de creativitatea fiecărui participant.

ZONA ALEII DE METEORIȚI – Make moments epic

Dacă spunem explorarea galaxiei, ne gândim și la meteoriți, iar cea de-a treia zonă a experienței Samsung de la Summer Well 2022 a fost cea în care am recreat un peisaj dezolant, specific filmelor SF: o alee pe care au căzut meteoriți, inclusiv pe o mașină decorată cu graffiti în culori intense, în care un astronaut contemplă dezolat situația.

Totul cu culori intense, galactice, creând o poveste în care festivalierii au fost încântați să pătrundă.

Activarea Samsung de la Summer Well a propus o întreagă lume sub conceptul Galaxy, unită de firul roșu al experiențelor și amintirilor epice, cum este în fond și un festival. A fost una dintre cele mai apreciate experiențe de la Summer Well 2022, lucru demonstrat și de participarea în număr extrem de mare a festivalierilor la toate cele 3 zone. A fost în același timp una dintre cele mai fotografiate și distribuite activări, în total aproape 15.500 de fotografii au fost realizate și distribuite de la zonele Samsung și peste 800 de festivalieri și-au făcut un tatuaj UV.