FERRO

”Campionii Instalațiilor”- Lansare FERRO F-POWER

FERRO și-a dorit ca lansarea noilor robineți F-Power adresată partenerilor să fie un eveniment memorabil și interactiv, care sa comunice atributele de brand și caracteristicile noii game lansate.

Drept răspuns, am creat conceptul „Campionii Instalațiilor” care a fost umbrela sub care am gândit și implementat o conferință de 2 zile în Bulgaria, în care totul (de la creație la branding și activări) a fost inspirat de cursele de Formula 1 – la care doar campionii participă.

De la prima întâlnire cu evenimentul, prin comunicarea de „Save the Date”, participanții au putut intra în atmosfera celei mai tari curse, dedicate partenerilor FERRO iar experiența cursei performanței a putut fi trăită din plin de participanți pe tot parcursul conferinței.

Welcome-kit-ul, programul, brading-ul de sala, layout-urile de prezentare și filmele special create pentru eveniment, signalistica și totemurile de prezentare de produs dar și jocul de Kahoot special creat în tematica conferinței –  toate elementele au integrat conceptul evenimentului și au păstrat participanții în atmosfera unei curse a campionilor.

Iar surprizele din cursa Campionilor Instalațiilor au continuat și la evenimentul de seară, care a inclus mesaje motivaționale ale piloților de Formula 1 care îi așteptau pe participanți, un moment special de stand-up comedy, un photobooth dedicat, dar și multe activări interactive precum un F1 VR CORNER & VR GAMES unde și-au putut testa abiltățile de piloți, BATAK și masă cu biciclete pentru o cursă personalizată FERRO. 

Înscrie-te in newsletterul nostru!


Sunt de acord ca Godmother să mă contacteze prin e-mail, folosind informațiile pe care le-am furnizat în acest formular, pentru a-mi trimite noutăți, actualizări și materiale de marketing.