Agri Trade Summit

Agri Trade Summit

 

Romanian Agri Trade Summit a reunit pe 22 februarie 2023, la București, peste 500 de specialiști în Agribusiness din 14 țări: România, Franța, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Turcia, Germania, Spania, Elveția, Ucraina, Serbia, Polonia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria.

Pentru a reflecta ariile de interes ale participanților, am propus o structură inedită de eveniment, care a îmbinat în aceeași zi: sesiuni de prezentări și paneluri de discuții pe teme de impact din domeniu, o secțiune extinsă de expoziție și zone dedicate pentru discuții de business 1 la 1.

Agri Trade Summit a reunit fermieri, analiști de renume, autorități și jucători majori din piața agricolă locală și internațională (firme de trading, de distribuție, de procesare, de logistică, companii de genetică și instituții financiare). 

Romanian Agri Trade Summit a fost organizat de către AGRIColumn și Godmother și a fost primul eveniment internațional de Agribusiness din România. Prima sa ediție a fost sold out și sutele de participanți au putut asculta discursurile a 26 de speakeri, vizita standurile a 17 expozanți și beneficia de multiple activări dedicate lor de către partenerii evenimentului.

Echipa Godmother a fost responsabilă de tot ceea ce a ținut de partea de concept, implementare dar și comunicare și promovare a acestui eveniment: conceptul de eveniment și cel vizual, declinările grafice și implementarea lor la eveniment, managementul de proiect, implementarea integrală a evenimentului (inclusiv set-up zonei de expoziție și realizarea anumitor standuri), crearea de momente interactive de Q&A, crearea de materiale video și animate de prezentare, prezența online și în social media, gestionarea relațiior cu autoritățile, precum și promovarea prin campanii online și comunicarea în social media & PR a evenimentului.