Screenshot 2021-11-17 at 16.23.19

Online Corporate Party by Godmother

Ne apropiem de finalul unui an plin de provocări și de schimbări. Viața profesională a continuat să fie diferită în acest an și, mai mult ca niciodată, este important să le oferim partenerilor și colegilor, metode alternative de socializare și de sărbătorire a Crăciunului, fiind ocazia perfectă de a celebra realizările, precum și obstacolele pe care le-am depășit împreună.

Un sondaj recent realizat a constatat că 33% dintre angajați se simt în prezent izolați. Prin urmare, nevoia de a aduce angajații împreună și de a îmbunătăți starea de spirit a acestora este foarte importantă. Deși s-ar putea să nu putem organiza petrecerea tradițională, cu unele modificări, putem în continuare să le oferim  o sărbătoare de Crăciun minunată.

Suntem aici pentru a vă oferi soluțiile ideale pentru o petrecere de Crăciun memorabilă și, cel mai important, în siguranță.Fie că optați pentru un eveniment desfășurat 100% online pe platforma de evenimente 3D sau pentru un eveniment hibrid în studio, cu invitați speciali, creăm concepte și scenarii personalizate care pot include:

  • escape room
  • teambuilding online cu ajutorul aplicației dezvoltate in-house, Pufin
  • concurs de talente
  • degustare de vinuri
  • concert cu artiști
  • petrecere cu DJ

Toate soluțiile propuse se pot adapta pentru un eveniment remarcabil, responsabil de o multitudine de povești savuroase.

A fost un an greu, așa că, indiferent de ce veți alege: distrați-vă, bucurați-vă împreună cu echipa și păstrați-vă optimismul!