GODMOTHER

VIRTUAL EVENTS | SOLUTIONS BOX

Virtual Events, Solutions Box by Godmother îți oferă posibilitatea să transferi evenimentele offline în online, conectând activitățile economice în mediul digital.

Pentru un live session, contactează-ne aici.

Poți să ai în continuare un eveniment memorabil, cu engagement ridicat datorită tool-urilor pe care le integrăm, dar și o rata mai mare de participare datorită simplității logistice pentru participant.

Acoperim servicii complete, de la planificare și promovare pentru asigurarea numărului de participanți, creație, comunicare, implementare, și raportare detaliată. Cu alte cuvinte, un eveniment virtual livrat la cheie și fară bătăi de cap… așa cum ne-am obișnuit clienții și în cadrul evenimentelor offline.

Cu pachetul Virtual Events, accesăm soluțiile potrivite pentru a te ajuta să iți ții angajații implicați și motivați: de la evenimente interne precum traininguri/ cursuri, programe de sales sau teambuilding la aniversari corporate sau festivități de premiere.
Audienta poate interacționa în timp real prin sms, chat sau aplicații de Q&A sau quiz-uri ce oferă statistica în timp real direct pe ecranul evenimentului sau accesând studioul virtual audio și video.

Aveai în plan o conferință cu partenerii sau o lansare de produs? Hai să povestim ce soluții avem pentru tine astfel încât obiectivele tale să poată fi atinse și printr-un eveniment virtual. Iți personalizam soluția, de la evenimente înregistrate, live sau hibrid, în funcție de nevoile tale specifice.

Hai să discutăm despre evenimentul tău digital!

Avem un toolbox de soluții tehnice care acoperă transmisii de orice tip (prin internet sau satelit și prin platformă independenta sau publică) și pentru orice volum de participanți.

Nu iți face griji privind calitatea evenimentului! Putem veni cu studioul mobil la sediul companiei tale sau putem alege un studio cu set-up multimedia pregătit împreună cu partenerii noștri astfel încap prezentarea ta să fie la nivelul unei scene live. De la ecrane led și până la sfere cu proiecție circulara, green screen-uri și realitate augmentata, postproductie și grafica animata, oferim soluții 360 pentru personalizarea evenimentului tău.

Daca vrei un eveniment sigur, dinamic și de impact, alege Virtual events, Solutions box by Godmother.

Contactează-ne aici sau la nr. de telefon 0747073708, Anca Moraru, Director Evenimente BTL.