Fitbit

”Reach Your Objectives în Style”

 

Campania Fitbit Versa 3 a pornit de la niște insight-uri importante legate de cum i-a schimbat pandemia pe oameni: au devenit mai preocupați de sine și de valorile lor, focusați pe sănătate și echilibru personal în același timp cu a-și dori, odată cu ridicarea restricțiilor, de a putea interacționa din nou cu prietenii și familia.

Bazându-ne pe atributele de brand Fitbit și în linie cu aceste noi valori și preocupări actuale ale românilor, am creat campania de influenceri ”Reach Your Objectives în Style” –  care și-a propus să arate cum fiecare își poate atinge obiectivele personale legate de un stil de viață sănătos cu sprijnul Versa 3, într-o manieră plină de stil.

Iar versatilitatea lui Fitbit Versa 3 în a sprijini un stil de viață sănătos pentru diferite categorii de persoane a fost reflectată și de alegerea influencerilor implicați în această campanie, care au fost personalități de referință din domenii precum fashion, beauty, parenting, sport & tech.

Campania ”Reach Your Objectives în Style” a inclus o etapă de teasing, urmată de un unboxing dedicat realizat de către fiecare influcencer, etapa următoare fiind lansarea unei provocări către toți urmăritorii lor. Participanții au fost invitați să își prezinte obiectivele și să arate prin imagini cum își realizează cu stil activitățile, menționând cum îi va ajuta noul Versa 3 să atingă tot ceea ce și-au propus în termen de stil de viață sănătos –  premiul fiind chiar noul smartwatch Fitbit.

La final, fiecare influencer a ales câte un câștigător care a fost invitat să participe la un eveniment exclusiv Versa 3, care a avut loc la Culinaryon în București: o seară cu activări Fitbit dedicate activității fizice și stilului de viață sănătos, sub semnul distracției împreună.

Alături de influenceri, câștigătorii campaniei au participat la provocări sportive, au dansat dar au și pregătit feluri de mâncare sănătoase și spectaculoase, totul într-o atmosferă relaxată și plină de voie bună –  exact ca o ieșire mult așteptată alături de prieteni cu care împărtășești aceleași valori.

Înscrie-te in newsletterul nostru!


Sunt de acord ca Godmother să mă contacteze prin e-mail, folosind informațiile pe care le-am furnizat în acest formular, pentru a-mi trimite noutăți, actualizări și materiale de marketing.