Dr. Reddy’s

Nosette – Body of Fame

Cerintele au fost clare inca de la inceput: se doreste o lansare puternica, bazata pe comunicarea importantei unei igiene nazale zilnice, care sa se adreseze medicilor, asistentilor si farmacistilor din Romania.

“O parte importanta a brief-ului si a conceptului ce a stat la baza evenimentelor Nosette a fost pozitionarea produsului ca declansator al conversatiei despre igiena zilnica a nasului. Sunt foarte multe probleme de sanantate care au la baza o igiena deficitara, iar oamenii nu sunt obisnuiti cu ideea ca nasul trebuie curatat regulat, fiind la fel de important in rutina de ingrijire ca spalatul pe maini sau pe dinti

Pentru a atinge obiectivul dorit, Godmother a propus un concept care sa puna in lumina chiar nasul, unul dintre cele mai importante organe ale corpului, dar si unul dintre cele mai neglijate. Body of Fame este directia creativa ce a dus la dezvoltarea unui eveniment de lansare compus din prezentarea produsului, activari interactive si o piesa de teatru atipica.

Medicii, asistentii si farmacistii au fost asteptati la Gala Body of Fame din cadrul Palatului Bragadiru, unde am pornit conversatia despre igiena de zi cu zi a nasului. Aici, invitatii au descoperit ce lipseste din ritualul lor zilnic de ingrijire prin aplicatii interactive care le reamintea ca si nasul trebuie hidratat si curatat.

Dupa o scurta plimbare prin galeria portretelor semnate de artisti celebri, unde sarbatorim nasul si importanta acestuia, participantii s-au fotografiat la cornerul cu air graffiti si photo booth-ul cu propsuri legate de igiena.
La final, participantii s-au lasat purtati intr-o lume a comediei contemporane, asistand la o piesa de teatru interactiva si plina de umor. In aceasta schita, Domnul Nas (Cristi Iacob) a jucat rolul principal, alaturi de o serie de actori din noua generatie, care au interpretat rolurile Domnisoarei Gura, Fratilor Ochi, Doamnei Inima, Fratilor Plamani si Seniorului Ficat. Sfarsitul piesei s-a incheiat cu acordarea unei stele pe Body of Fame chiar Domnului Nas, care a marturisit ca prezenta lui pe scena se datoreaza lui Nosette.

 

Evenimentul din Bucuresti a fost replicat si in Constanta si Galati, Timisoara si Brasov.