NetBet

Cupa Intercartiere Falemi Nana

1300 de jucatori, 145 de echipe, un numitor comun: dragostea pentru fotbal si dorinta de a crea o traditie

4 saptamani consecutive de fotbal autentic s-au incheiat sambata, 10 iunie, in parcul Crangasi cu Finala competitiei Cupa Intercartiere Falemi Nana powered by NetBet.

145 de echipe și 1300 de jucători au participat în perioada 20 mai – 4 iunie  la cele șase  etape de calificări din cadrul Cupei Intercartiere si 24 cele mai bune echipe s-au calificat în turneul final si au disputat sansa la primele locuri de pe podium.

S-au scris povesti frumoase timp de o luna de zile, s-au nascut rivalitati, emotiii, promisiuni la antrenamente mai serioase si o dorinta colectiva de a juca fotbal intre prieteni, vecini, colegi. Au participat in competie atat echipe deja formate, cat si grupuri de prieteni motivate de priejul de distractie si premiile puse in joc de organizatori.

Finala Cupa Intercartiere Falemi Nana powered by NetBet a fost un prilej de distractie si socializare prin sport, a unit oameni sub acelasi gand: dragostea pentru fotbal. Avem o recunostinta deosebita pentru toti cei ce au luat parte la eveniment, fie ca au fost contractati pentru un show de cateva minute si au ramas alaturi de noi toata ziua, fie ca au venit sa joace si desi pierzand, au ramas sa sustina alte echipe in turneul final.

Cupa Intercartiere Falemi Nana powered by NetBet a reusit ce si-a propus: sa aduca oamenii pe terenul de fotbal si impreuna sa petrecem duminici frumoase, facand sport.