AGRIBUSINESS 4.0

AGRIBUSINESS 4.0 – primul targ de agricultura virtual

 

 

Într-un context pandemic fără precedent, Godmother a organizat AGRIBUSINESS 4.0, unul dintre cele mai importante evenimente on-line dedicate pieței de agri-business din România,care a reunit oficiali români și europeni cu responsabilități în dezvoltarea politicilor și strategiilor în domeniul agriculturii, experți în domeniul tehnologiilor pentru agricultură, precum și lideri din partea celor mai importante asociații de fermieri la nivel european și național.


6000 de participanți, peste 6 ore de transmisiune live și 20 de profesioniști au suținut sesiuni dedicate provocărilor și oportunităților pieței de agribusiness.

Conferinta a inclus 3 sesiuni care au acoperit subiecte de actualitate din industria agricolă precum gestiunea riscurilor, tehnologie și modele de afaceri și noi meserii în agricultură, dar și strategie integrată de promovare a produsului românesc.

Evenimentul a adus, in premiera, un spatiu expozitional in cadrul caruia companiile si institutiile participante au putut intra in contact direct cu participantii si au pus la dispozitie oferte speciale adresate exclusiv celor care s-au înscris in cadrul conferinței. Astfel, utilizatorii au accesat in timp real functionalitati si activitati organizate in cadrul unui Targ de Agricultura și au putut vizita toate standurile virtuale prezente.

 Video conferința