• ANAF

  Agenția Națională de Administrare Fiscală este un organ de specialitate al administrației publice centrale din România. ANAF deține atribuții în aplicarea politicii de administrare fiscală și își desfășoară activitatea în domeniul administrării veniturilor bugetare prin proceduri de gestiune, colectare, control fiscal și dezvoltare a relațiilor de parteneriat cu contribuabilii.
   

  Portofoliu

 • H&M

  Hennes & Mauritz AB (H&M) a fost înființată în Suedia în 1947 și este sinonimă cu moda accesibilă, în tendințe și de înaltă calitate. H&M are o gamă vastă de produse care sunt împărțite într-un număr de concepte diferite pentru femei, bărbați, adolescenți și copii. Colecțiile vestimentare ale companiei sunt create de propriii săi designeri, creatori de tipare și achizitori. H&M are peste 132.000 de angajați și aproximativ 3.500 de magazine în 55 de țări, inclusiv în sistem de franciză.
   

  Portofoliu

 • Syngenta

  Syngenta este lider mondial în agribusiness. Prezentă în peste 90 de țări, compania investește anual în cercetarea dedicată produselor pentru protecția plantelor, peste 1 miliard de dolari, având o cotă de piață semnificativă. Syngenta este percepută ca o companie cu produse de calitate superioară, care se bucură de o largă recunoaștere în rândul fermierilor.
   

  Portofoliu

 • HTC

  Fondat în anul 1997, HTC este proiectant și fabricant al multor device-uri mobile aparținând unora dintre cele mai populare brand-uri de pe piața internațională. Din istoricul inovaților HTC în domeniu putem menționa: afișajul de 1080 pixeli - HTC DROID DNA, 4G LTE Windows Phone - HTC TITAN II și smartphone-ul cu sunet Beats - HTC Rezound.
   

  Portofoliu

 • Oriflame

  Fondată în 1967 de doi fraţi şi prietenul lor, Oriflame este în prezent o companie internaţională de produse cosmetice care foloseşte metoda vânzării directe în peste 60 de ţări de pe tot globul. Gama largă de produse cosmetice suedeze naturale, moderne este pusă în vânzare prin intermediul unei forţe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de consultanţi independenţi, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro.
   

  Portofoliu

 • Google Country Romania

  Un brand care nu are nevoie de nicio introducere, cunoscut în lumea întreagă ca fiind cel mai performant browser web, Google și-a depășit constant limitele și a devenit o stare de spirit, o atitudine, un verb și lista poate continua.
   

  Portofoliu

 • Promenada Floreasca City

  Un spațiu de shopping unic in București, un loc în care eleganța și rafinamentul se îmbină armonios cu ideile de entertainment, lifestyle și home deco. O experiență completă care îți va schimba percepția asupra modului în care îți petreci timpul liber.
   

  Portofoliu

 • Agricover

  Singurul furnizor de soluții complete dedicate agriculturii din România. Cu o experiență de peste 10 ani, Agricover se distinge prin modul inovator și profesionist cu care întâmpină fiecare provocare.
   

  Portofoliu

 • A&D Pharma

  O companie de farmaceutice de dimensiuni mari, care este clădită pe o structură de organizare flexibilă. Ea are ca divizie de retail rețeua SensiBlu, în timp ce Mediplus o reprezintă pe cea de wholesale.
   
 • Edenred

  Compania care a inventat tichetele de masă Tichet Restaurant®, leader-ul mondial în servicii preplătite adresate companiilor. Concepe și furnizează soluții care facilitează viața angajaților, impicându-se direct în eficientizarea organizațiilor.
   
 • Queisser Pharma

  O companie germană de produse farmaceutice care are ca fond o tradiție de peste 115 ani. Un promoter eficient al sănătății la nivel global prin linia sa de medicamente premium.
   

  Portofoliu

 • Libra Bank

  Înființată în 1996 și operațională din 1997, Libra Internet Bank face parte din grupul american de investiții New Century Holdings (din luna mai 2003). Banca se remarcă prin orientarea spre inovație, spre utilizarea aplicațiilor online și a noilor tehnologii în conceperea unor produse și servicii bancare bazate pe Internet și adaptate secolului XXI.
   

  Portofoliu

 • Mobexpert

  Cel mai prestigios magazin de mobilier pentru casă și birou din România. Având în spate o istorie plină de realizări pe piață, MobExpert ocupă o poziție premium, justificându-se prin cifra sa de afaceri impresionantă.
   
 • Lukoil

  Una dintre marile companii internaționale de petrol și gaze, producția ei reprezentand 2,2% din cea mondială. În prezent LUKOIL are o gamă largă de produse petroliere și petrochimice, desfășurând proiecte de explorare și producție în 12 țări.
   

  Portofoliu

 • Forever Living Products

  Fondată în anul 1978, Forever Living Products este acum o companie care are o cifră de afaceri de ordinul miliardelor de Dolari. Creând produse de wellness și beauty, apoi distrbuindu-le în 145 de țări, ea oferă clienților săi opțiunea unei vieți sănătoase și împlinite.
   

  Portofoliu

 • Bristol-Myers Squibb

  Un lider BioPharma, Bristol-Myers Squibb este o companie globală, al cărui scop principal este de a descoperi și livra soluții medicale inovative. Cu 14 noi medicamente descoperite în decursul a 10 ani, BMS se distinge pe piața farmaceutică prin calitate și excelență.
   

  Portofoliu

 • Adeplast

  Unul dintre cei mai mari producători de vopsele, termosisteme, mortare și adezivi din România. Având fabrici în Ploiești, Oradea și Roman, Adeplast oferă produse de cea mai înaltă calitate clienților săi.
   

  Portofoliu

 • Selectra

  O companie care oferă soluții inovative de management și de inginerie pentru sectorul energetic. Selectra pune la dispoziția clienților săi servicii care se ridică la cele mai înalte așteptări, având rezultate garantate: eficiență, calitate excepțională și succes total.
   

  Portofoliu

 • Petrom

  Cel mai mare producător și distribuitor de petrol şi gaze din Europa de Sud-Est. Cu activităţi în sectoarele de explorare şi producţie, gaze şi energie, rafinare şi marketing, grupul Petrom are rezerve dovedite de petrol şi gaze estimate la 775 milioane de barili.
   
 • TransFonD

  Primul furnizor autorizat de servicii de arhivare a documentelor electronice și operatorul sistemului electronic de plăți interbancare din România. Beneficiând de o vastă experiență cu proiecte de mari dimensiuni, valorile companiei sunt eficiența și promptitudinea.
   

  Portofoliu

 • Energy Holding

  Cel mai important furnizor de energie electrică la nivel național din România. Perspectiva acestei companii este de a-și extinde aria profesională și dincolo de granițele țării, ca în ultimă fază să se transforme din furnizor în producător de electricitate.
   

  Portofoliu

 • Perfect Tour

  O agenție de turism înființată în anul 2004, care funcționează în baza unui capital în întregime privat. Această companie se distinge de compentitorii săi prin calitatea serviciilor turistice pe care le oferă.
   

  Portofoliu

 • Garrone

  Un brand care se poate mândri cu faptul că este un lovemark printre toți cei care apreciază rafinamentul și distracția. Cu un renume de talie mondială, aceasta băutură este nelipsită din barul oricărui club, calitatea fiind cartea sa de vizită.
   
 • Plaza Romania

  Făcând parte din Grupul FIBA încă din 1997, experiența companiei în dezvoltarea spațiilor rezidențiale, de birouri și retail este incontestabilă. Anchor Grup are în portofoliu: București Mall, Plaza România, Anchor Plaza și InCity.
   

  Portofoliu

 • Profi

  Un brand de supermarket dezvoltat într-un lanț de magazine la nivel național. Având o bază mare de clienți fideli, acest business se diferențiează de concurență prin ofertele sale foarte avantajoase pentru o gamă largă de produse.
   

  Portofoliu

 • Life Care

  O companie de Multi Level Marketing lansată în mod oficial în anul 2005 la Timișoara. Provocarea pe care cei de la Life Care au întâmpinat-o era: O viață mai sănătoasă, împlinită și prosperă. Datorită produselor lor de calitate, au reușit să ii facă față cu brio.
   

  Portofoliu

 • Rehau

  Un furnizor de soluții pe bază de polimeri pentru industria auto și de construcții. Printr-o constantă inovare, pasiune și implicare, această companie a ajuns să se numere printre liderii mondiali pe acest segment de piață.
   

  Portofoliu

 • Arkopharma

  Fondat în anul 1980 în Franța, Arkopharma este un laborator de produse farmaceutice focalizat în special pe producția de medicamente naturiste și de suplimentele nutriționale de cea mai mare calitate.
   

  Portofoliu

 • Credit Europe Bank

  Fondat în anul 1994, aceasta face parte din FIAB Group, cu sediul central la Amsterdam. Cu peste 3 milioane de clienți, se află în top 10 bănci daneze, specializându-se âtât pe retail și private banking, cât și pe IMM.
   
 • Automat

  Prima rețea de benzinării complet automatizate din România. Acestea beneficiază de asistență permanentă, oferind servicii eficiente și sigure clienților săi, totul fiind controlat folosindu-se cea mai avansată tehnologie.
   
 • Perla Residence

  Situată într-o zonă premium din București și beneficiând de o arhitectură elegantă, concepută după rigori stilistice moderne, acest complex rezidențial se plasează în categoria high end de pe piața imobiliară românească.
   
 • LLP Dynamics

  Partenerul Microsoft în regiunea Europei Centrale și de Est, specializat în implementarea sistemelor software de business ERP pentru companii multinaționale și locale. Garantul calității serviciilor sunt experiența internațională și susținerea soluțiilor de către Microsoft.
   
 • Romair Consulting LTD

  Înființată în anul 1997, este o companie clădită integral folosindu-se capital românesc. Livrează consultanță de afaceri și management, fiind la ora actuală cel mai bun furnizor de soluții tehnice și financiare.
   
 • 2Parale

  Prima și cea mai mare rețea de marketing afiliat din România. O platformă care a cotribuit la evoluția business-ului online la nivel național și a facilitat dezvoltarea acestui mediu într-un mod eficient și profesionist.
   
 • Campion în țara mea

  O gală sportivă organizată sub forma a 8 meciuri demonstrative de box, jurizate de către prestigioșii campioni Mihai Leu și Leonard Doroftei. Evenimentul a fost deschis de către Alexandra Ungureanu, maestrul de ceremonii fiind talentatul Cabral.
   

  Portofoliu

 • Cosmopolis

  Unul dintre cele mai noi complexe rezidențiale, aflat la numai câteva minute de nordul Capitalei, Cosmopolis pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de locuințe și facilități premium.
   

  Portofoliu

 • Wolvesland.ro

  Una dintre cele mai frumoase stațiuni de schi din vestul țării, situată în județul Hunedoara, este destinația ideala pentru toți cei pasionați de sporturile de iarnă. Cele 7 pârtii de la Wolvesland cumuleaza peste 20 de km, fiind cea mai întinsă stațiune montană din România.
   

  Portofoliu

 • Tehcon

  Tehcon Edilitare & Infrastructură se definește prin excelență și inovație. Compania asigură servicii complete și competente de construcții de infrastructură și edilitare, testări și analize tehnice, distribuție de materiale etc. Totul la cel mai înalt standard de calitate.
   

  Portofoliu

 • BEO

  Un magazin online de produse BIO, ecologice și organice care, pe lângă oferta sa generoasă, este și prietenos, tratând fiecare client în parte ca pe un prieten.
   
 • Midocar

  Primul importator al mărcilor Volkwagen și Audi din România. Cu o experiență profesională care a început acum 21, această companie s-a remarcat prin oferta sa de soluții personalizate în ceea ce privește construcția de automobile.
   
 • Anchor Group

  Făcând parte din Grupul FIBA încă din 1997, experiența companiei în dezvoltarea spațiilor rezidențiale, de birouri și retail este incontestabilă. Anchor Grup are în portofoliu: București Mall, Plaza România, Anchor Plaza și InCity.
   
 • Eni

  Eni este o companie energetică integrată care activează în domenii de cercetare, producție, transport, transformare și comercializare de produse petroliere și gaze. Compania Eni operează la nivel mondial în 90 de tări, cu aproximativ 78.000 de angajați.
   
 • AFI Palace

  Un mall de mari dimensiuni, situat în partea de Vest a capitalei. Pe lângă oferta sa foarte variată de magazine, punctele sale de diferențiere sunt un patinoar indoor, funcțional și în timpul verii și un complex cinematografic dotat cu o sală de IMAX.
   

  Portofoliu

 • Sanador

  Primul spital privat din România, se află printre cei mai buni furnizori de servicii medicale. Având ca valori: promptitudine, încredere și calitate, Sanador lasă rezultatele să vorbească în numele său.
   

  Portofoliu

 • Rompel

  Leader de piață în România în ceea ce privește producția de vată și bandaje medicinale. Acest loc fruntaș a fost câștigat printr-un efort profesional în peste 20 de ani de activitate.
   
 • BestJobs

  Fondat în anul 2000, BestJobs este cel mai rapid și eficient serviciu de recrutare online, având în baza sa de date peste 2,200,000 de CV-uri. Dedicat atât companiilor, cât și persoanelor fizice în căutare de locuri de muncă, acest motor de căutare complex oferă soluții flexibile și rapide.
   

  Portofoliu

 • BDT

  Înființată în 1993, compania se ocupă cu distribuirea autovehiculelor, pieselor și accesoriilor Ford, cât și de comercializarea mărcii Mazda. Cu un portofoliu extins de produse și de servicii, BDT Group a reușit să se impună prin profesionalism și perseverență, ajungând să fie în prezent unul dintre cei mai importanți jucători ai pieței auto de retail din România.
   

  Portofoliu

 • Case Utilaje

  Distribuitor autorizat de echipamente pentru construcții ale mărcilor de renume. Clienții săi beneficiază de o gamă foarte mare de produse, având la dispoziție numeroase divizii din care pot alege.
   

  Portofoliu

 • Depozitul de Papetărie

  Cel mai mare magazin online de papetărie din România. Prin activitatea sa a impus un nou standard de calitate în piață, depășindu-și constant barierele. Cea mai recentă reușită a fost deschiderea unui showroom de mari dimensiuni.
   
 • Madrina Events

  Un brand tânăr pe care Godmother l-a clădit from the bottom up, de la naming, logo și slogan până la elaborarea platformei online. Madrina înseamnă pasiunea pentru organizarea evenimentelor tradusă într-o realitate profesionistă.
   
 • Sielinvest

  Având în spate o activitate de peste 20 de ani, această companie este specializată în distribuția echipamentelor pentru sistemele de siguranță și securitate electronică.
   

  Portofoliu