Categorii

Arhivă

Godmother în Orașul Profi

 

În ultimele 2 luni echipa Godmother s-a pregătit intens pentru implementarea unui eveniment de amploare: Orașul Profi – un concept umbrelă de tip ”oraș în oraș”, creat special pentru Profi România, unul dintre clienții cu care Godmother colaborează  de mai bine de 3 ani.

_DSC7595

Astfel, timp de 3 zile (29-31 mai) Timișoara a fost gazda celui mai nou oraș apărut pe harta Banatului; un eveniment care în cifre a însemnat: o scenă mare, nu mai puțin de 30 de ore spectacole live, 20 de trupe și artiști ai momentului, 14 zone de interes pentru public,
50 000 de participanți la eveniment, 300 000 oameni informați, 60 000 vizitatori ai site-ului orasulprofi.ro, 60 furnizori, 130 fișiere de producție, 90 persoane în echipa de implementare, sute de ore de lucru și tone de entuziasm.

_DSC5490 _DSC5531

Ca orice oraș care se respectă, Orașul Profi a avut toate instituțiile importante: Primaria Profi – unde s-au oficiat peste o sută de căsătorii (ce-i drept de o zi), o Școală – unde, în cele 3 zile mii de copii au participat la spectacole de teatru, workshop-uri de pictură, percuție sau la ateliere educative de fizică și chimie, Poșta – de unde s-au trimis mii de vederi, un Punct Medical, un Coffee Corner și chiar un Han.

_DSC6330 _DSC7179

Printre invitații speciali ai Orașului Profi s-a numărat și celebrul astronaut Dumitru Prunariu, care a povestit, celor pasionați de astronomie, aventura sa în spațiu.

La capitolul distracție, muzică și dans toată lumea (peste 50.000 de oameni) s-a declarat mega încântată, pentru că line-up-ul a fost unul de excepție: în prima zi, pe scenă au urcat Corina, Wilmark și trupa Phaser, iar seara a fost marcată de un super concert Delia.

_DSC6690 _DSC6195

Sâmbăta, distracția a continuat în Orașul Profi cu un super show marca Loredana, iar duminică seara, la finalul celor 3 zile de party, cetățenii celui mai nou oraș ”made in Banat” au cântat alături de Horia Brenciu, care s-a dezlănțuit pe scenă într-un concert de 5 stele.

_DSC7127 OA3A3366_DSC7056

Momentul și locul lansării Orașului Profi, la Timișoara, nu au fost alese  întâmplător ci au marcat deschiderea celui de-al 300 lea magazin Profi din țară.

echipele Godmother&Profi

echipele Godmother&Profi